Bruiloft goochelaar Brabant

Bruiloft goochelaar Brabant

Als bruiloft goochelaar Brabant heb ik al voor heel veel jonge en wat oudere bruidsparen mogen optreden. Ik maak gemiddeld 27 bruiloften mee per jaar en weet daardoor wat de diverse bruidsparen van mij verwachten.

Ontzorgen

Als bruiloft goochelaar zorg ik ervoor dat jullie geheel ontzorgd worden en denk ik mee waar ik kan. De stijl van goochelen die ik gebruik op jullie grote dag pas ik aan aan jullie gasten en wensen.

Lawaai

Mijn insteek op jullie bruiloft is dat het jullie dag is en dat ik er ben ter ondersteuning van deze dag. En om het als het ware stijlvol naar een ander niveau te tillen. Ik zal, tenzij jullie dit willen, niet veel lawaai maken maar gezellig aanwezig zijn. Natuurlijk hoor je de gasten wel lachen of klappen.

Kennismaken

Ik zou het bijzonder leuk vinden om jullie van tevoren te ontmoeten. In het echt (jullie zijn van harte uitgenodigd bij mij thuis) of via Skype, Teams etc. Laten we eerst eens bellen en dan kijken of het goed voelt. Dan gaan we van daaruit jullie dag verder inkleuren. En dat ik kan goochelen is het minste wat jullie van mij kunnen verwachten!

Graag help ik jullie er een onvergetelijke dag van te maken!

Goochelaar Brabant

Geweldig zoals jij met ons en onze gasten omging en wat een romantische trucs. Precies zoals wij in gedachten hadden!

Sander en Petra Jacobs

Pluspunten van Bruiloft goochelaar Brabant

*Is op tijd

*Heeft goede omgangsvormen

*Ruikt fris

*Is een podiumprijswinnaar Nederlands kampioenschap goochelen

*Jullie ontvangen netjes een overeenkomst met onze afspraken

*Is leuk voor de hele familie en jullie vriendenkring

*Kan op ieder niveau meepraten

*Hij begrijpt dat het jullie dag is!

*Heeft veel bruiloftservaring

Bruiloft aanbieding alleen geldig in Brabant

Voor de meeste Brabantse bruiloften is het genoeg om goochelaar Brabant 2 uur in te huren. Hij heeft dan ook een hele mooie bruidsaanbieding voor jullie. Boek je hem voor jullie trouwdag dan is zijn prijs 495,- euro in plaats van het gebruikelijke bruidstarief van 650,- euro. Dit bedrag is inclusief reizen en inclusief 9% btw. Hiervoor krijgen jullie 2 uur bruidsgoochelen waarbij iedere truc gethematiseerd is naar jullie bruiloft. Mochten er kinderen aanwezig zijn dan heeft goochelaar Brabant daar zeker ook speciale aandacht voor om ze tevreden te houden en te vermaken. De code voor deze mooie korting is Bruiloft Brabant. Code graag vermelden in het telefoongesprek of via email contact.

Nog geen trouwjurk of pak? kijk eens hier